Akrilik Resim Driftwood Sanatı Sergisi

Kartepe’de Metin Ölmez’in eserlerinin yer aldığı “Akrilik Resim ve Driftwood Sanatı Sergisi” kapılarını açtı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 02-11 Ekim 2024 tarihleri arasında gezilebilecek olan Metin Ölmez’in eserlerinin yer aldığı “Akrilik Resim ve Driftwood Sanatı Sergisi”ni ziyaret etti.

SANAT ESERİNE DÖNÜŞÜYOR

Metin Ölmez, kendini son altı yıldır Driftwood Sanatı'na adamış bir sanatçı olarak, bu alanda önemli bir isim haline gelmiştir. Sergisinde yer alan elli resim ve kırk driftwood eseri, onun bu sanat dalındaki ustalığını ve yaratıcılığını gözler önüne seriyor. Driftwood, yani denizden kıyıya vuran ağaç parçaları, Ölmez'in elinde sanat eserine dönüşüyor.

SANAT VE DOĞA YOLCULUĞU

Özellikle deniz feneri temalı çalışmalarıyla tanınan Ölmez, bu eserlerinde doğanın gücünü ve denizin mistik atmosferini yansıtıyor. Her bir eserinde, denizin hikayesini ve doğanın estetiğini sanatseverlerle buluşturuyor. Metin Ölmez'in eserleri, bu sanatın en güzel örneklerinden bazılarını temsil ediyor ve sanatseverleri, doğanın ve sanatın birleştiği bu eşsiz yolculuğa çıkarıyor.

KOCAMAN’DAN DAVET

Sergi ziyareti sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Doğa ve sanatın ahengine tanıklık etmek için Metin Ölmez’in yetenekli ellerinden çıkan “Akrilik Resim ve Driftwood Sanatı Sergisi”ni ziyaret etmenizi öneriyorum. Kartepe’mizin kültür-sanat hayatına yeni bir değer katan sanatçımızın emeklerini tebrik ediyor; keyifli anlatımı için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Sergi 11 Ekim’ kadar Kartepe Kent Meydanı Sanat Evi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KÜLTÜR-SANAT Haberleri