136 operasyonda, 167 gözaltı

Kocaeli Valiliği tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada gerçekleştirileen operasyon ve uygulamalara ait rakamlar açıklandı. Yapılan açıklamada son bir haftada gerçekleşirilen 136 operasyon ve uygulamada, 167 kşinin gözaltına alındığı, bu kişilerden 13'nün ise tutuklandığı belirtildi.

Kocaeli Valiliği tarafından, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir haftada, Kocael İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalara ait rakamlar açıklandı. Yapılan açıklamada Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin,23 Ekim ile 29 Ekim 2023 tarihleri arasında 116 operasyon ve uygulama gerçekleştirdiği öğrenildi. Yapılan bu çalışmalarda 136 kişinin gözaltına alınarak işlem yapıldığı ve 10 kişinin tutuklandığı belirtildi.

JANDARMADAN 20 OPERASYON

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ise 65 gram Metamfetamin, 1 kilo 394 gram Esrar, 342 gram Bonzai, 5 gram Skunk, 3 fram Kokain, bin 668 Captagon isimli uyuşturucu hap, 284 sentetik hap, suçtan elde edildiği değerlendirilen 7 bin 685 TL para ile 5 terazi ele geçirildi. Aynı tarihlerde Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 20 operasyon ve uygulamada 31 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. Tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilerer sev edilen şüphelilerden 3'ütutuklandı. Jandarmanın operasyın ve uygulamalarında 63 gram Esrar, 868 gram Bonzai, 204 gram Metamfetamin, 7 gram Skunk ele geçirildiği belirtildi.

Abbas ÇAKAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri