Sağlığa Yön Verecek Kadın  Liderler Gelişim Programı

Sağlığa Yön Verecek Kadın Liderler Gelişim Programı

Professional Women’s Network (PWN) İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından UN SDSN Türkiye ve Awen for Us desteğiyle hayata geçirilen Sağlığa Yön Verecek Kadın Liderler Gelişim Programı'nın 4. dönemi, 12 Ekim tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te düzenlenen açılış etkinliği ile başladı. Altı ay sürecek sertifika programı, sağlık ve ilaç sektöründe çalışan kadın liderlerin, liderlik gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyor.

Professional Women’s Network (PWN) İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliği, UN SDSN Türkiye ve Awen for Us desteğiyle gerçekleştirilen Sağlığa Yön Verecek Kadın Liderler Gelişim Programı’nın 4. dönemi, 29 katılımcıyla 12 Ekim 2023 tarihinde başladı.

Sağlık ve ilaç sektöründe çalışan kadın liderlerin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sunmayı hedefleyen programda katılımcılar, altı ay boyunca çeşitli eğitim modülleri ve liderlik gelişim çalışmalarıyla sektördeki potansiyellerini daha da güçlendirme fırsatı bulacak.

AKADEMİ, İŞ DÜNYASI VE SİVİL TOPLUM EL ELE

Sunuculuğunu Awen For Us Kurucusu Dr. Aylin Löle'nin yaptığı açılış etkinliği; BÜYEM Müdürü Doç. Dr. Ali Coşkun adına BÜYEM Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Beliz Özorhun’un konuşmasıyla başladı. Etkinlikte ayrıca PWN İstanbul Başkanı Yıldız Özcan, Eşbaşkan Sevda Solak, Genel Sekreter Beril Koparal Ergün, UN SDSN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Atabarut ve PWN Proje Danışma ve Yürütme Kurulu Üyeleri Güldem Berkman (Amgen Türkiye Genel Müdürü), Demet Russ (GSK Ar-Ge Global Finans Başkanı) ve Şehram Zayer (Merck Group Türkiye Genel Müdürü) söz aldı. Tüm konuşmacılar, akademi, sivil toplum ve iş dünyasının bir araya gelerek sağlık sektöründeki kadın liderlerin gelişimine katkı sunmasının önemine vurgu yaptılar ve bu tür iş birliklerinin kadınların liderlik pozisyonlarına gelmesinde kilit rol oynadığını belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.