Saadet Partisi Kocaeli  Kadın Kolları Toplandı

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Toplandı

Saadet Partisi (SP) Kocaeli Kadın Kolları Eylül Ayı İl Divan Toplantısı, il ve ilçe yönetimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, toplantıda yaptığı konuşmada ekonomiden eğitime, günden güne artan şiddet olaylarından dış politikaya birçok önemli konuyu değindi.

Reyhan Şengün yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi, ‘’17 Eylül’de sıcak ve üzücü bir gelişme oldu ve tekrarlandı. İsrail Lübnan’da siber teknoloji ile terör saldırıları gerçekleştirdi. Bu son saldırılar Siyonist İsrail’in insan hayatını hiçe sayan acımasız politikalarının bir başka somut örneği olarak tarihe geçmiş oldu. Teknolojinin bu eli kanlı terör örgütü tarafından katliam aracı olarak kullanılmaya devam etmesi Siyonizm’in insanlık için ne denli büyük bir tehdit olduğunu bir kez daha ortaya sermiş oldu.

İKTİDAR SÖYLEMDE GAZZE’YE EYLEMDE İSE İSRAİL’E DESTEK

Gazze meselesi yıllardır kanayan yaramız. Soykırımın ikinci yılına girerken iktidar söylemde Gazze’ye eylemde ise İsrail’e destek olmaya devam ediyor. On gün sonra Gazze’deki katliam bir yılı dolduracak İktidar hala tüm protestolara ve çağrılara rağmen İsrail’e petrol akıtan vanaları kapatmıyor. İsrail’le yapılan ticaretin petrol sevkiyatının üstü yapay zeka hamaseti ile kapatılamaz, örtülemez. AK Parti kendi dünyasında liderken vana başında İsrail’e er pozisyonundadır.

D-8’LER AYAĞA KALKSIN DÜNYA DEĞİŞİR
İsrail'in yapmış olduğu bu zulüm karşısında D-8 hâlâ dipdiri bir umuttur! D-8’ler ayağa kalksın dünya değişir. İslam topraklarını adım adım kuşatan, gönül coğrafyamızı kana bulayan, tüm dünyayı adeta kendisine esir edenlerin mel’un planı bozmak, uygulayıcılarından hesap sormak boynumuzun borcudur! Çare Milli Görüştedir. Tek çare Saadet Partisi’dir.

Hak ve adalete dayalı bir medeniyetin inşası için; D-8 teşkilatı güçlendirilerek, önce tüm Müslüman ülkelerin katılımı ile D-60, ardından da yeryüzünde ezilen bütün mazlum milletler bir araya getirilerek D-160 kurulmalıdır. Bunun için yapılacak şey bellidir. Birlikte başaracağız. Saadet iktidarını, Yaşanabilir Türkiye’yi hepimiz hak ediyoruz.’’

Kaynak:Ahmet Zeki Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.