Renault 5 E-Tech %100 Elektrikli test sürüşleri

Renault 5 E-Tech %100 Elektrikli test sürüşleri

Renault 5 E-Tech %100 Elektrikli’nin uluslararası test sürüşleri, Fransa’nın Nice şehrinde gerçekleşiyor. Yüzde 100 elektrikli olan Renault 5, WLTP normuna göre 410 kilometreye kadar menzile ulaşıyor.

Renault 5 E-Tech %100 Elektrikli, Nice’te gerçekleşen uluslararası test sürüşleri ile ilk kez gerçek anlamda yollara çıkıyor. Türkiye’den toplam 21 basın mensubunun katıldığı test sürüşleri, Nice’in rotalarında gerçekleşiyor.
MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “Renault 5 E-Tech %100 Elektrikli, önümüzdeki yıl bizim de Türkiye’de satışa sunacağımız ikonik bir model. Tüm dünya ile birlikte biz de yeni modeli kullanmak ve sürüş deneyimini yaşamak için Nice’te bir araya geldik. Şimdiye kadar markamızın modellerinde görülmemiş olan Reno Avatar özelliğiyle dikkat çeken, elektrifikasyon teknolojisini ‘araçtan şebekeye şarj’ özelliğiyle de aynı zamanda bir tasarruf nesnesi haline getiren bu modeli biz çok sevdik. Kompakt boyutları ve kendine has tasarımı ile daha şimdiden Fransa sokaklarını rengarenk hale getiren bu modeli, Türkiye’deki kullanıcıları ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.