Piggy Bank Günlük Kombo: 22 Ekim 2024’te 10M Ödül Kazanma Şansı!

Piggy Bank Günlük Kombo: 22 Ekim 2024’te 10M Ödül Kazanma Şansı!

Bugünün Piggy Bank Günlük Kombosu ile harika bir ödül fırsatı sizi bekliyor! 22 Ekim 2024 tarihli bu özel komboyu çözerek tam 10M ödül kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Görevi tamamlayarak bu büyük ödüle ulaşmak istiyorsanız, hemen harekete geçin!

Piggy Bank Oyunu Nedir?

Piggy Bank, klasik bir Airdrop oyunudur ve takım çalışmasına dayalı harika bir mekanik sunar. Oyuncular, arkadaşlarını takımlarına davet ederek diğer takımlarla Airdrop yarışına katılırlar. Efsaneler arasında yer almak için takımınızı kurun ve Airdrop için mücadele edin!

piggy-bank-22-ekim-2024-gunluk-kombo-kocaeligundem-1.png


Piggy Basketbol Derneği'nin Efsanesi Olun!

Piggy Bank'te sadece Airdrop'larla ödül kazanmakla kalmayın, aynı zamanda Piggy Basketbol Derneği'nin bir efsanesi olma şansına da sahip olun! Arkadaşlarınızla takım kurun, becerilerinizi geliştirin ve en yüksek çarpanlarla keskin şutlar çekerek mümkün olduğunca fazla ? TOP kazanın. Becerilerinizi her geçen gün daha da ileriye taşıyın ve en büyük ödüllerin sahibi siz olun!

Görev Nasıl Bulunur?

22 Ekim 2024 tarihli Piggy Bank Günlük Kombosu’nu bulmak ve ödül kazanmak için, görevleri Yükseltmeler bölümünde bulabilirsiniz. Görevi tamamladıktan sonra büyük ödüle ulaşabilirsiniz!

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.