Pegasus'tan 1 Euro'ya uçak bileti

Pegasus'tan 1 Euro'ya uçak bileti

Pegasus Havayolları uçuş ağına kattığı Bosna Hersek’in Tuzla şehrine uçuşlarını başlatıyor. Bu kapsamda kampanya başlatan Pegasus, biletleri 1 Euro + vergiler olarak satışa sunacak. Ayrıca yurt dışı uçuşları için bir 'Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden!' adı verilen kampanya başlatıldı.

Pegasus Havayolları yeni hattının açılışı için kampanya düzenledi. 12-15 Temmuz 2024 tarihinde alınan biletlerle Bosna Hersek’in Tuzla şehrine 24 Ağustos 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat edilecek.

1 EUROYA BİLET

Yeni hattın açılışı nedeniyle biletler 1 Euro + vergiler olarak satışa sunulacak. Kampanya 1500 koltukla sınırlı olacak.

BİLET KAMPANYASI

Pegasus, yaz aylarında seyahat planları yapan yolcuları için çarpıcı bir 'Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden!' adı verilen kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 17 Temmuz'a kadar geçerli olacak özel bir fırsat sunuluyor.

Kampanyaya göre, 1 Ağustos ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden yurt dışı uçuş bileti alan yolcular, bir hediye bilet şifresi kazanacaklar.

Bu şifre, 20 Kasım 2024 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasındaki direkt uçuşlarda kullanılabilecek.

Hediye bilet şifresi, 5 Ekim ile 5 Kasım 2024 tarihleri arasında kullanıma açılacak ve yolculara yurt içi veya yurt dışı uçuşlarda kullanma imkanı sağlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.