Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen Neden Gözaltına Alındı? Neslim Güngen Nereli?

Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen Neden Gözaltına Alındı? Neslim Güngen Nereli?

Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen kara para aklama operasyonu ve resmi belgede sahtecilik suçundan gözaltına alındı. Vatandaşlar arama motorlarında Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen Neden Gözaltına Alındı? Neslim Güngen Nereli? sorularını araştırmaya başladı.



Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen Neden Gözaltına Alındı? Neslim Güngen Nereli?
Son zamanlarda yapılan kara para aklama ve resmi belgede sahtecilik yaptığı öğrenilen birçok sosyal medya fenomeni gözaltına alındı. Bazıları cezaevine girerken bu sabah saatlerinde Neslim Güngen ve İnanç Güngen'de gözaltına alınan isimler arasında oldu. İşte Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen Neden Gözaltına Alındı? Neslim Güngen Nereli?


NESLİM GÜNGEN KİMDİR?
Neslim Güngen, 1986 yılında dünyaya geldi. Babası Gümüşhaneli, annesi ise Çankırılı olan Güngen, 13 yaşında kuaför ve güzellik sektörüne adım attı. Henüz 19 yaşındayken ilk annelik deneyimini yaşayan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine başladı. 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarında makyaj ve güzellik videoları ile tanınan Güngen, kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.

Malvarlıklarına el konulan Neslim Güngen, bu durum hakkında sessizliğini bozarak eşi hakkında açıklamalarda bulundu. Güngen'in yaptığı açıklamalar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve kullanıcıların dikkatini çekti.


Neslim Güngen, güzellik ve makyaj videoları ile başladığı sosyal medya kariyerinde, bugün milyonlarca takipçiye hitap ediyor. Hem kişisel hayatı hem de kariyeri ile sıkça gündeme gelen Güngen, eşi hakkında yaptığı açıklamalarla da konuşulmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.