Nail Çiler, İmamoğlu için imzayı attı!
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, katılımıyla 23 Mart 2025 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı adaylığı önseçiminde Ekrem İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı olarak önerdiğine dair imzayı attı.
Nail Çiler yaptığı açıklamada:
‘’Parti üyelerimizin katılımıyla 23 Mart 2025 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı adaylığı önseçiminde Sayın Ekrem İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı Adayımız olarak önerdiğimize dair imzalarımızı Kocaeli Milletvekillerimiz Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve İl Başkanımız Bülent Sarı ile birlikte TBMM Grubumuza teslim ettik.
İmza teslimi sırasında yanımızda olan İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, Meclis Üyelerimiz, İzmit İlçe Başkanımız Gökhan Ercan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Desteğimiz, inancımız, umudumuz tam... ‘’
Kaynak:Cengiz Akgün
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.