Milli jimnastikçileri ağırladı

Milli jimnastikçileri ağırladı

Başkan Zeyrek, “Bu ilk olabilir ama bundan sonra sürekli sizin yanınızda olan bir Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Artık Manisa Büyükşehir Belediyesi amatör branştaki tüm sporcularımızın, Manisa’da yaşayan tüm evlatlarımızın yuvası olacak” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde aerobik jimnastik branşında hem Manisa’yı hem de Türkiye'yi başarıyla temsil eden milli sporcular ile bir araya geldi. Başkan Zeyrek, “Bu ilk olabilir ama bundan sonra sürekli sizin yanınızda olan bir Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Artık Manisa Büyükşehir Belediyesi amatör branştaki tüm sporcularımızın, Manisa’da yaşayan tüm evlatlarımızın yuvası olacak” dedi.
Sporcu velilerinden Selin Özermiş ise, “Ben de Selin Özermiş’in annesiyim. Kızım, aerobik cimnastikle 4 yaşından beri ilgileniyor. Şu anda 16 yaşında. Dünya 1’inciliği, Dünya 3’üncülükleri bulunuyor. 12- 14/ 15-17 yaş gruplarında bir sürü Türkiye Şampiyonlukları var. Her zaman arkamızda duran Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Biz buraya başka bir ilden geldik. Kocaeli ilinden geldik. Orada görmediğimiz desteği burada görüyoruz ve devamını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.