Kocaman, “Gönül sofralarına konuk oluyoruz”

Kocaman, “Gönül sofralarına konuk oluyoruz”

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 11 ayın sultanı Ramazan’ı hemşehrileriyle birlikte geçiriyor.

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M. Mustafa Kocaman, Ramazan ayında da hemşehrileriyle iç içe olmayı sürdürerek toplumla güçlü bağlar kurmaya devam ediyor. Başkan Kocaman Emekevler Mahallesi sakinlerinden İrfan Topçu’nun evine misafir oldu.

Topçu ailesi ve komşularıyla bir araya gelen Başkan Kocaman “Ramazan aynı zamanda birlik beraberlik bağlarını da güçlendiriyor. Birlik beraberliğin ayı Ramazan’da hastalarımızı, yaşlılarımızı ziyaret ediyor evlerine konuk oluyoruz. Ramazan boyunca düzenlediğimiz etkinlikler bir yandan devam ederken bir yandan da Kartepelilerin gönül sofralarına konuk oluyoruz” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN

Başkan Kocaman’a, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Durmuş'un da eşlik ettiği ziyarette, geçtiğimiz günlerde bir kaza geçirerek evinde tedavisine devam eden Nizamettin Topçu ile bir araya gelindi. Başkan Kocaman, Topçu’ya geçmiş olsun temennilerini iletirken, aynı zamanda hane halkına sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir Ramazan geçirmeleri yönünde dileklerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.