Kocaeli'de Kurşunlama Olaylarına Büyük Operasyon: 10 Kişi Tutuklandı

Kocaeli'de Kurşunlama Olaylarına Büyük Operasyon: 10 Kişi Tutuklandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, organize suç örgütlerinin faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Darıca ilçesinde meydana gelen işyeri ve araç kurşunlama olaylarıyla ilgili operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 10'u tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Darıca ilçesinde 05 Mayıs 2024 ile 01 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşen işyeri ve araç kurşunlama olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan incelemeler ve araştırmalar sonucunda, bu olayları gerçekleştirdiği tespit edilen şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

10 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin düzenlediği operasyon ile yakalanan şüpheliler, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi. Adliyede yapılan işlemler sonrasında, şüphelilerden biri Savcılık tarafından serbest bırakıldı, diğer 10 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

vlcsnap-2024-07-06-00h46m37s061.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.