Kocaeli'de Hava Durumu: 7 Günlük Tahmin ve Detaylar – Yağmur Kapıda!

Kocaeli'de Hava Durumu: 7 Günlük Tahmin ve Detaylar – Yağmur Kapıda!

Kocaeli’de önümüzdeki 7 gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Yağmur, güneş ve sıcaklık dalgalanmaları ile haftalık hava tahmini sizlerle. İşte Kocaeli'de önümüzdeki hafta sizi bekleyen hava durumu...

Önümüzdeki hafta Kocaeli’de hava genel olarak parçalı bulutlu geçecek ve yağmur ihtimali yalnızca bugün için öngörülüyor. Haftanın ortasında sıcaklıklar biraz daha artarak 26°C’ye kadar çıkacak. Dışarıda zaman geçirmek isteyenler için uygun hava koşulları mevcut. İşte gün gün Kocaeli'de 7 günlük hava tahmini....


6 Ekim 2024, Pazar: Parçalı Bulutlu ve Yağmur İhtimali
Bugün Kocaeli'de hava parçalı bulutlu olacak ve yer yer yağmur ihtimali bulunuyor. Sıcaklık gündüz 27°C’ye kadar çıkarken, gece saatlerinde 13°C'ye düşecek. Yağış ihtimali %60 civarında. Hafif rüzgarların hakim olacağı günde, dışarı çıkarken şemsiye almayı unutmayın!

7 Ekim 2024, Pazartesi: Güneşli
Pazartesi günü ise Kocaeli'de hava güneşli olacak. Gündüz 22°C, gece ise 14°C'ye kadar düşecek. Sabah saatlerinde hava 18°C civarında az bulutlu olacak, akşam saatlerine doğru ise tamamen açık bir hava bekleniyor.

8 Ekim 2024, Salı: Parçalı Bulutlu
Salı günü parçalı bulutlu bir hava Kocaelilileri karşılayacak. Gün içerisinde sıcaklık 22°C civarında seyredecek, gece saatlerinde ise sıcaklık 13°C’ye kadar düşecek.

9 Ekim 2024, Çarşamba: Parçalı Bulutlu
Haftanın ortasında, Çarşamba günü hava durumu yine parçalı bulutlu. Sıcaklık 26°C’yi bulacak ve gece sıcaklığı 14°C olacak. Açık hava etkinlikleri için ideal bir gün!

10 Ekim 2024, Perşembe: Parçalı Bulutlu
Perşembe günü de benzer şekilde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Gün içerisinde 26°C'yi göreceğiz, gece ise sıcaklık 17°C'ye düşecek.

11 Ekim 2024, Cuma: Parçalı Bulutlu
Cuma günü Kocaeli'de yine parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık gündüz 26°C, gece ise 19°C civarında olacak. Sıcaklıklar hafta sonuna doğru artış gösteriyor.

12 Ekim 2024, Cumartesi: Parçalı Bulutlu
Haftanın son gününde de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Cumartesi günü sıcaklık gündüz 25°C’ye, gece ise 17°C’ye kadar inecek.

Kocaeli'de Deniz Suyu Sıcaklıkları
Kocaeli'nin sahil kesimlerinde deniz suyu sıcaklıkları da şu şekilde:

Arif Hoca: 22.5°C
Cebeci: 22.2°C
Derince: 22.6°C
Diliskelesi: 22°C
Gebze: 22.5°C
Gölcük: 22.5°C
İzmit: 22.4°C
Karamürsel: 21.8°C

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.