Kocaeli'de Bu Hafta Hava Durumu: Yağışlı ve Parçalı Bulutlu Günler Kapıda

Kocaeli'de Bu Hafta Hava Durumu: Yağışlı ve Parçalı Bulutlu Günler Kapıda

Sıcak yaz günlerini geride bırakmak için sayılı günler kaldı. Yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli'de bu hafta hava durumu değişkenlik gösteriyor. Haftanın ilk günlerinde yer yer yağışlı hava etkili olurken, ilerleyen günlerde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor. İşte 1 Eylül ile 7 Eylül 2024 arasında Kocaeli'de hava durumu detayları..

Bu hafta Kocaeli'de güneşli ve sıcak yaz günleri yenini yağmur ve parçalı bulutlu günlere bırakacak. Hava sıcaklıklarında, önemli bir düşüş olacak. Özellikle yağışlı günlerde dikkatli olunmalı ve planlarınızı buna göre yapmalısınız. İşte gün gün Eylül'ün ilk haftasında Kocaeli'de hava durumu ....

1 Eylül Pazar: Kocaeli'de haftanın ilk günü, yer yer hafif yağmur etkili olacak. Gün boyunca sıcaklık 22°C civarında seyredecek, hissedilen sıcaklık ise 24°C olacak. Yağış ihtimali %70 seviyelerinde ve rüzgârın genellikle orta şiddette esmesi bekleniyor.

2 Eylül Pazartesi: Yarın Kocaeli'de sabah saatlerinde gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak. Sabah sıcaklığı 20°C civarında olacak. Gün ortasında havanın gökgürültülü sağanak yağışlı olması beklenirken, sıcaklık 22°C'ye kadar çıkacak. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve sıcaklık 24°C olacak. Gece saatlerinde ise parçalı bulutlu hava ile birlikte sıcaklık 19°C'ye düşecek.

3 Eylül Salı: Salı günü, Kocaeli'de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Gün içerisinde sıcaklık 30°C'ye kadar çıkacak, gece ise sıcaklık 19°C'ye düşecek. Yağış beklentisi bulunmuyor, bu da daha sakin bir gün geçireceğimizi gösteriyor.

4 Eylül Çarşamba: Çarşamba günü de parçalı bulutlu bir hava Kocaeli'de etkili olacak. Gün içerisindeki sıcaklık 29°C, gece ise 19°C olarak tahmin ediliyor. Hava, genel olarak açık ve güneşli olacak.

5 Eylül Perşembe: Perşembe günü ise güneşli bir hava Kocaeli'yi karşılayacak. Sıcaklık gündüz 28°C seviyesinde olacak, gece ise 19°C'ye kadar düşecek. Bu gün, yağış beklenmeyen sakin bir gün olacak.

6 Eylül Cuma: Cuma günü de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık yine 28°C civarında olacak, gece ise 18°C'ye kadar düşmesi tahmin ediliyor.

7 Eylül Cumartesi: Cumartesi günü parçalı bulutlu ve yağmur ihtimali bulunan bir hava Kocaeli'de etkili olacak. Gün içerisindeki sıcaklık 28°C civarında, gece ise 18°C olacak. Yağış ihtimali göz önünde bulundurulmalı.

Kocaeli Deniz Suyu Sıcaklıkları: Kocaeli'de denize girenler için deniz suyu sıcaklıkları da oldukça ideal. Arif Hoca 25.6°C, Cebeci 25.2°C, Derince 25.5°C, Gebze 25.3°C, Gölcük 25.8°C, İzmit 25.3°C, Karamürsel 25.7°C, Kefken 26.2°C gibi değerlerle su sıcaklıkları, deniz severler için oldukça uygun görünüyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.