Kocaeli'de 50 kişi İYİ Parti’ye katıldı

Kocaeli'de 50 kişi İYİ Parti’ye katıldı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, partiye üye katılımı ve rozet takma programı gerçekleştirdi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İl Teşkilat Başkanı Cihan Bahadır Yaşar, Kadın-Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşe Rüzgar, İl Başkan Başdanışmanı Sn. Halit Özer, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı'nın katılımıyla il binasında partiye üye katılımı ve rozet takma programı gerçekleştirildi.

Katılım sonrası değerlendirmede bulunan İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, Her geçen gün Türk siyasetindeki tıkanmışlığın tek çözümü olduğunu gerek meclis çalışmalarında, gerekse yerelde ispat eden partimize bugün katılımlar vardı. Bugün 50 yeni üyemize parti rozetlerini taktık. Önümüzdeki günlerde eklenmeye devam edeceğiz. ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’ düsturu ile yola çıkan İYİ Partimiz önümüzdeki yılların Türkiye'sinin tek umududur. Biz İyi Parti’yiz. Bizler Milliyetçi, demokrat ve kalkınmacıyız. Bize düşen görev; yılmadan, yorulmadan çalışmak, Türkiye’yi tek adam yönetiminden kurtarıp, Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti çizgisinde iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter demokratik sistemi getirmektir. Unutulmamalıdır ki, İyi Parti Türkiye’nin umududur.”

“BİZE GÜÇ KATTILAR”

Yeni isimlerin katılımının kendilerine güç ve mutluluk verdiğini kaydeden İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Sn. Av. M. Kamil Şirin, giderek büyüdüklerini belirterek, “Doğru işler yapmışız ki parti büyüyor. Partimiz büyüdükçe ülkemizde güzelleşecektir. Hukuk ve Demokrasi kazanacaktır. Katılım sağladıklarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreci hep beraber yaşadık. Değerli olan hiçbir şeyi kazanmak kolay değil. Geriye değil ileriye bakmamız lazım. Yarınlar için güçlü destek sağlıyorsunuz sizlerle aynı ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

Bugün burada üyeliklerini kaydetmekten onur duyduğum arkadaşlarımı partimize kazandıran İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ali Koç beyefendiye canı gönülden teşekkür ediyorum. dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.