Kocaeli müzikhol cinayetinde 8 tutuklama

Kocaeli müzikhol cinayetinde 8 tutuklama

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir müzikholde çıkan tartışmada, iş yeri müdürü Kamuran Ç.'nin öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı.


Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Huzur Müzikhol isimli iş yerinde, 13 Eylül 2024 tarihinde meydana gelen olayda, mekanda bulunan ve alkollü oldukları ileri sürülen kişiler ile işletme müdürü Kamuran Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silah ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Cem Ü., Bülent Y., Uğur S., Sinan Ç. ve Kamuran Ç. yaralandı. Göğsünden silahla vurulan işletme müdürü Kamuran Ç., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

8 TUTUKLAMA

Olay sonrası Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul ve Kocaeli'de gerçekleştirilen operasyonlarda "Kasten Öldürme" ve "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçları ile ilgili olarak O.M., S.Ç., S.Ç., C.Ü., T.Ç., S.Ç., B.Y., C.K., S.Ö., İ.K. ve A.E.K. olmak üzere 11 kişi gözaltına alındı. Tamamlanan işlemler sonrasında adli mercilere sevk edilen S.Ç., T.Ç. ve S.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, C.K., O.M., C.Ü., B.Y., S.Ç., S.Ö., A.E.Ç. ve İ.K. isimli 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.