Kocaeli İçin Yerel Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı! Dikkatli Olun

Kocaeli İçin Yerel Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı! Dikkatli Olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Kocaeli’de yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Kocaeli Valiliği de, yapmış olduğu yazılı açıklama ile vatandaşları ve ilgili birimleri olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü (bugün) 13.15 ile 15.00 saatleri arasında Kocaeli’nin Çayırova, Gebze, Dilovası, Körfez, Derince ve İzmit ilçelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Kocaeli Valiliği, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi hava koşullarına karşı vatandaşları uyararak, ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı da tedbirli olunması gerektiğini belirtti.


VALİLİK UYARDI

Olumsuz hava koşulları ile ilgili olarak Kocaeli Valiliği'nden yapılan uyarıda şu ifadeler kullanıldı. "Kocaeli'nde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat !Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 28.08.2024 Çarşamba günü (bugün) 13.15 ile 15.00 saatleri arasında Kocaeli’nin; Çayırova, Gebze, Dilovası, Körfez, Derince ve İzmit ilçelerinde yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur"

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.