Kocaeli 5 Günlük Hava Durumu Tahmini: 28 Temmuz - 1 Ağustos 2024

Kocaeli 5 Günlük Hava Durumu Tahmini: 28 Temmuz - 1 Ağustos 2024

Kocaeli için önümüzdeki beş günün hava durumu tahminleri açıklandı. İşte detaylı günlük tahminler ve geçmiş verilere göre değerlendirmeler:

Kocaeli'de önümüzdeki beş gün boyunca genellikle sıcak ve nemli bir hava bekleniyor. Ara sıra yağışların da görüleceği bu dönemde, özellikle gökgürültülü sağanak yağışların etkili olacağı salı günü dikkatli olunmalı. Nem oranının yüksek olması, hissedilen sıcaklıkları artıracak.

28 Temmuz Pazar: Az Bulutlu

Kocaeli'de pazar günü az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük sıcaklığı 21°C, en yüksek sıcaklığı ise 32°C olacak. Nem oranı %43 ile %93 arasında değişirken, rüzgar hızı 20 km/sa civarında olacak.

29 Temmuz Pazartesi: Açık

Pazartesi günü açık bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 22°C ile 32°C arasında değişirken, nem oranı %35 ile %87 arasında olacak. Rüzgar hızının ise 21 km/sa civarında olması bekleniyor.

30 Temmuz Salı: Gökgürültülü Sağanak Yağışlı

Salı günü gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük sıcaklığı 22°C, en yüksek sıcaklığı ise 30°C olacak. Nem oranı %57 ile %96 arasında değişirken, rüzgar hızı 22 km/sa olacak.

31 Temmuz Çarşamba: Parçalı Bulutlu

Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava olacak. Sıcaklıklar 20°C ile 29°C arasında değişirken, nem oranı %39 ile %91 arasında olacak. Rüzgar hızının 17 km/sa olması bekleniyor.

1 Ağustos Perşembe: Az Bulutlu

Perşembe günü az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük sıcaklığı 21°C, en yüksek sıcaklığı ise 29°C olacak. Nem oranı %43 ile %88 arasında değişirken, rüzgar hızı 22 km/sa olacak.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.