Kent Lokantası’nı çok sevdiler

Kent Lokantası’nı çok sevdiler

İzmit Belediyesinin Mehmet Ali Paşa’da hizmete açtığı Kent Lokantası, uygun fiyatlı ve lezzetli yemekleriyle hem bölge halkının hem de çevre ilçelerden gelen vatandaşların beğenisini topluyor

İzmit Belediyesinin ikincisini Mehmet Ali Paşa’da açtığı Kent Lokantası, uygun fiyatı ve lezzetli yemekleriyle halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor. Günde yüzlerce kişiyi ağırlayan lokantada, 4 çeşit yemek sadece 40 TL’ye sunuluyor. Uygun fiyatı ve kaliteli hizmetiyle, bölge halkının yanı sıra çevre ilçelerden gelen misafirler de bu hizmetten faydalanıyor.

FARKLI İLÇELERDEN DE İLGİ VAR

Paşa’da hizmete açılan Kent Lokantası sadece mahalle halkının değil, çevre ilçelerde yaşayanların da dikkatini çekiyor. Öğle yemeğinde lezzetli ve ekonomik bir alternatif arayan vatandaşlar, burayı tercih ediyor. Bölge sakinlerinden Ahmet Cömert, “Yalnız yaşayan biri olarak her gün öğle yemeğimi burada yiyorum. Gerçekten çok güzel bir hizmet, çok memnunum” dedi.

FİYATLAR CEP DOSTU

Mustafa Sevil ise Kandıra’dan gelerek bu hizmetten faydalandığını belirtti. “Keşke Kandıra’da da böyle bir hizmet olsa. 40 liraya çorba, nohut ve pilav yiyoruz. Çok uygun ve güzel bir hizmet. Fatma Hanım’a çok teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

UYGUN FİYAT KALİTELİ HİZMET

Derince’den gelen Kadir Karakoç da bu hizmetten oldukça memnun: “İlk defa burada yemek yiyorum ama Derince’deki Kent Lokantası’na da gidiyorum. Her iki yer de harika. Dışarıda bir pilav 100 lira. Burada 40 liraya karnımızı doyurabiliyoruz. Uygun fiyata kaliteli hizmet sunuluyor” diye konuştu.

SİYASET ÜSTÜ BİR HİZMET

Kent Lokantası müşterilerinden Adnan Kırşaloğlu ise bu hizmeti "siyaset üstü" bir güzellik olarak tanımladı. “40 liraya dışarıda sadece simit ve çay alırsınız ama burada dört çeşit yemek yiyoruz. Hele kuru fasulye olduğu günler buradayım. Allah razı olsun, yemekler çok lezzetli. Fatma Hanım bu işi çok iyi düşündü, belediyeler için kolay bir iş değil ama harika bir hizmet sunuluyor” ifadelerini kullandı.

HİJYENİK ORTAM

Ali Emrullah İnce, “Allah Fatma Başkan’dan bin kere razı olsun. Her gün geliyoruz, yemeğimizi hijyenik bir şekilde burada yiyoruz. Çok memnunuz. Yemekler on numara. Kalben söylüyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.