Kaynarca Camii ibadete açıldı

Kaynarca Camii ibadete açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve hayırseverlerin desteğiyle yaptırılan İzmit Kaynarca Cuma Cami ibadete açıldı.

Estetik açıdan güzel bir görünümde yapılan camide vatandaşlar huzur için ibadetlerini yapıyor. Büyükşehir, kırsal mahalleler başta olmak üzere ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor, yeni yapılan camilere malzeme desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda eski ve kullanılmayan caminin yerine İzmit Kaynarca Mahallesi’nde estetik görüntüsüyle vatandaşların beğenisini kazanan güzel bir cami inşa edildi.

BÜYÜKŞEHİR MALZEME DESTEĞİ VERDİ
Büyükşehir Belediyesi’nin ve hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan cami 150 metrekare namaz kılma alanına sahip. Camide üst katıyla birlikte aynı anda 200 kişi ibadet edebilecek. Özellikle vatandaşlar cuma namazlarını rahat bir şekilde kılabilecek. Caminin yapımına hazır beton, demir, çelik konstrüksiyon çatı malzemesi, tuğla, kum, çimento, boya, pencere ve kapı desteği sağlayan Büyükşehir, dış cephe kaplamasını da yaparak güzel bir eser kazandırdı. Caminin inşaat işçiliği ise hayırsever Hasan Ayçiçek tarafından karşılandı.

MUHTAR SEVİLMİŞ’TEN BAŞKANA TEŞEKKÜR
İzmit Kaynarca Mahalle Muhtarı Necmi Sevilmiş, mahallenin estetik bir camiye kavuştuğunu ve vatandaşların huşu içinde ibadet edebileceklerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Camimizin yapımında yüzde 80 oranında destek sağlayan Tahir Büyükakın Başkanımıza, hayırsever amcamız Hasan Ayçiçek’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.