İzmit'teki Saldırganlar Gözaltına Alındı!

İzmit'teki Saldırganlar Gözaltına Alındı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gerçekleşen olayda, sokakta yürüyen gençlere hakaret ederek saldıran ve bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan bir grup şahıs gözaltına alındı.

İzmit İlçesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasının arkasında meydana gelen olayda, bir grup genç, çevreyi rahatsız edecek şekilde davranarak yürümeye başladı. Ardından, kendi halinde yolunda ilerleyen diğer gençlere hareketler yapıp, laf atarak tacizde bulundular. Sözlü sataşmalara maruz kalan gençlerden birinin karşılık vermesi üzerine grup, gence saldırdı. Saldırganlar, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medya hesaplarından yayınladı. Görüntülerin bir yerel gazete tarafından yayınlanması üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

GÖZALTINA ALINDILAR
Olayın ardından, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, saldırıya uğrayan Umut E.T. ile Erdem B.'yi tespit ederek şikayetini alıp harekete geçti. Ekipler, E.D , B.E.A, A.F.O ve B.T.İ şüphelileri ikamet ettikleri adreste yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların sorgusunun Saraybahçe Polis Karakolu'nda devam ettiği ve tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.