“İzmit Belediyesi üzerinden  algı yürütmek kaçak dövüşmektir”

“İzmit Belediyesi üzerinden algı yürütmek kaçak dövüşmektir”

İzmit Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci birleşiminde konuşan CHP Grup Başkan Vekili Nazım Gençtürk bütçeyi eleştiren AKP’li Hayrettin Ünlü’ye cevaben, “Bazı ödeme aksaklıklarını sanki plan bütçedeki bir aksaklık gibi ‘Belediye düzgün yönetilemiyormuş’ gibi algı yürütmek kaçak dövüşmektir” dedi

İzmit Belediye Meclisi Ekim Ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi. AKP’li Hayrettin Ünlü’nün eleştirilerine yanıt veren CHP Grup Başkan Vekili Nazım Gençtürk, “Bu ülkede ekonomik istikrarsızlığın sebebi biz değiliz. Doları bu kadar arttıran biz değiliz. Piyasa borçlarında faiz işlemesinin, SGK’nın CHP’li belediyelerin başında balyoz tutmasının sebebi iktidar.

“BÜYÜKŞEHİRİN AFET BÜTÇESİNE BAKTINIZ MI?”

Bazı ödeme aksaklıklarını sanki plan bütçedeki bir aksaklık gibi ‘Belediye düzgün yönetilemiyormuş’ gibi algı yürütmek kaçak dövüşmektir. İktidarın AFAD üzerinden depremle ilgili bütçeyi tekelleştirme eğilimi var. Bir belediyenin afet bütçesine bakacaksanız önce Büyükşehir Belediyesinin afet yönetime yüzde kaç bütçe ayırdığına bir bakmalısınız? Afete yönelik ciddi bir bütçe ayrılmadığı görülmektedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.