İZGİM’DEN MİKROKREDİ DESTEĞİ: Kadınlara Faizsiz Kredi İmkanı

İZGİM’DEN MİKROKREDİ DESTEĞİ: Kadınlara Faizsiz Kredi İmkanı

Kadın girişimcilere yönelik hizmetler yapan ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı alanlarından biri olan Mikrokredi’nin İzmit Şubesi, İZGİM’de faaliyet gösteriyor

İzmit Belediyesi tarafından kadınlara yönelik olarak kurulan İZGİM, faaliyetlerine devam ediyor. Her koşulda kadınlara yönelik olarak çalışan İZGİM’de Mikrokredi’nin İzmit Şubesi de hayata geçirildi. Mikrokredi Şubesi sayesinde iş kurmak ya da işini geliştirmek isteyen kadınlara 5 bin ile 15 bin arasında arasında geri ödenmek üzere faizsiz şekilde kredi imkânı sağlıyor.

KADINLAR KREDİ İMKANINA SAHİP

Kendi işini kurmak ya da işini geliştirmek isteyen 5 kadın bir araya gelerek bu krediye başvurma imkanına sahipler. Dar gelirli kadınların kendi kendilerine gelir getirici faaliyetlerde bulunmasına olanak sağlayan Mikrokredi’den faydalanmak isteyenlerin kredileri 3 günlük bir eğitim sonunda teminat ve kefalet gerektirmeden veriliyor.

İZMİT’TE 200 GİRİŞİMCİ KADIN

Mikrokredi alan kadınların kredi tahsilatları için Mikrokredi şubesi saha görevlileri bizzat ziyaretlerde bulunarak bilgilendirmelerde bulunuyorlar. Mikrokredi sayesinde son iki yılda İzmit’te 200 mikro girişimci kadına toplamda 930.000 bin lira kredi verilerek kadının iş gücüne katılımına ve hane gelirine katkı sunmasına destek olundu.

BAŞVURU ADRES VE NUMARASI ŞU ŞEKİLDE;

Mikrokredinin imkanlarından faydalanmak isteyen kadın girişimciler, İZGİM’e giderek başvurularını yapabilirler. Başvuruda bulunmak isteyen kadınlar 0531 773 25 14 numaralı telefondan ya da Mehmet Ali Paşa Adnan Menderes Bulvarı No:59 adresinden müracaatlarını yapabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.