İşyerlerini Taşlayan Vandallar Yakalandı

İşyerlerini Taşlayan Vandallar Yakalandı

Derince ilçesinde iki gün arayla iki iş yerine taşlı saldırı düzenleyen vandallar yakalandı. İş yerlerinin camlarını kırarak saldırıyı videoya alan 14 ve 15 yaşlarındaki iki şüpheli, Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin araştırmaları sonucu yakalandı. Şüphelilerin, gerçekleştirdikleri vandallığı cep telefonuyla kaydedip sosyal medya hesaplarından paylaştıkları belirlendi. İşte olayın detayları...

Derince'de Çenedağ ve Sırrıpaşa Mahallelerinde, 4 ve 6 Temmuz 2024 tarihlerinde meydana gelen olaylarda, iki farklı iş yeri taşlı saldırıya uğradı. Şüpheliler, iş yerlerinin camlarını taşlayarak kırdıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Peş peşe yaşanan bu olaylar üzerine harekete geçen Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda saldırıları gerçekleştiren kişilerin 18 yaşından küçük olduklarını tespit etti. Her iki şüphelide düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. İş yerlerini taşlayarak zarar veren şüphelilerin, emniyetteki tamamlanan işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

Sosyal Medyada Paylaşmışlar

Devam eden araştırmalar sırasında, şüphelilerin taşlı saldırıları cep telefonuyla kaydettikleri ve bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştıkları da ortaya çıktı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.