İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKMANŞEN: Gelecek sizinle filizlenir

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKMANŞEN: Gelecek sizinle filizlenir

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolaysıyla bir mesaj yayınladı, ‘’ Bugün çalan ilk zille birlikte küçücük yüreklerinizde büyük umutlar doğar. Gelecek sizinle filizlenir, öğretmenleriniz sizlere birer rehberdir’’dedi.

Mesaj şöyle:

‘’Değerli Meslektaşlarım,

Sizler, çocuklarımızın yolunu aydınlatan rehberlersiniz. Onlara sadece derslerinizle değil, hayat tecrübelerinizle de işık tutuyorsunuz. Elinden gelenin en iyisini yapmak için ilhamını öğrencilerin parlayan gözlerinden alan ve onlardan aldığı ışıkla yollarını aydınlatan siz kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu eğitim öğretim yılının hepimiz için sağlık, mutluluk ve başarı dolu geçmesini diliyorum. Yolumuz açık, hedeflerimiz büyük olsun. Hepinize iyi dersler; bol başarılar diliyorum.

Sevgili Öğrenciler

Bugün çalan ilk zille birlikte küçücük yüreklerinizde büyük umutlar doğar. Gelecek sizinle filizlenir, öğretmenleriniz sizlere birer rehberdir. Her harf, her rakam birer işık olur, önce sizleri sonra da toplumu aydınlatır. İlköğretim, insan hayatının en anlamlı ve en önemli aşamasıdır. Sizler de bugün ikinci yuvanız olan okulumuza ilk adımınızı attınız. Gözlerinizde keşfedilmeyi bekleyen yıldızların ışıltısını görüyor, sizler ile aynı heyecanı paylaşıyorum. Gözlerinizdeki bu Işıltının başarılarınızla daha da parlayacağına inanıyorum. Unutmayın, sizler ülkemizin geleceğisiniz.

EL ELE VEREREK ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ GELECEĞİ SUNMAK

Kymetliymetli Velilerimiz.

"Sevgi ve merhamet insanın içinde bir nehirdir ne kadar güçlü akarsa içinde kötülük tutunamaz." der Mevlana. Çocuklarımızın başarıya ulaşması için duru bir nehre ihtiyaçları vardır. Onları sevgi ve merhamet ile büyütmek, eğitimin tüm paydaşları olarak en temel vazifemizdir. Çocuklarımızın eğitimi ve gelişimi için gösterdiğiniz sabır, anlayış ve destek için sizlere teşekkür ediyorum. Okulumuzla el ele vererek çocuklarımıza en iyi geleceği sunmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Öğrenci, veli, öğretmen üçgeninden çıkmadığınız sürece çocuklarınızdaki başarı düzeyinin arttığını göreceksiniz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle 2024-2025 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, ailelerine, ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.