HÜRRİYET’TEN İZAYDAŞ’A: Bundan sonra sizinle özel olarak ilgileneceğim

HÜRRİYET’TEN İZAYDAŞ’A: Bundan sonra sizinle özel olarak ilgileneceğim

Başkan Hürriyet, İZAYDAŞ’ın yaptığı açıklamanın halkı yanıltmaya yönelik olduğunu söyleyerek, “Bundan sonra sizinle özel olarak ilgileneceğim sevgili İZAYDAŞ” ifadelerini kullandı

İzmit Belediyesi, Kocaeli Şehir Hastanesi’nde evsel atıkların toplanmadığı yönünde çıkan haberler sonrası atıkların kaynağında doğru ayrıştırılmadığı ve tıbbi atıkların karıştığını; bu konuda sorumluların İZAYDAŞ ve Büyükşehir Belediyesi olduğunu açıklamıştı. Bunun üzerine İZAYDAŞ’ın halkı yanıltmaya yönelik açıklamasına Başkan Hürriyet sosyal medyadan cevap verdi.

“UNUTMUŞ OLABİLİR MİSİNİZ?”

Başkan Hürriyet açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Çok sevdiğimiz(!) İZAYDAŞ’ımız bize cevap vermiş ama ne yazık ki hep halkı yanıltarak verdikleri cevaplar gibi olmuş.

Madem tıbbi atıkları topluyorsunuz da bu fotoğraflardakiler ne oluyor. Bunlar bize alın dediğiniz hastane çöplerinin fotoğrafları. Bunları unutmuş olabilir misiniz?

“4 YIL GEÇTİ, NE OLDU O İŞ?”

Madem insanlara sürekli yanlış bilgi vereceksiniz bundan sonra sizinle özel olarak ilgileneceğim sevgili(!) İZAYDAŞ. Ha! Bu arada, hani yeni bir teknoloji deniyordunuz. Alikahya’yı dertten kurtaracağız, bize 1,5 yıl verin demiştiniz. 4 yıl geçti. Ne oldu o iş?

Neyse sürekli yanıltıcı açıklamalara alıştık diyelim bari…!

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.