Hürriyet çöp fotoğraflarını paylaştı!

Hürriyet çöp fotoğraflarını paylaştı!

Başkan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kocaeli’nin İzmit dışındaki diğer ilçelerinden gelen çöp manzaralarına yer vererek İzmit Belediyesine yapılan eleştirilerin diğer ilçeler için de yapılıp yapılmayacağını merakla takip ettiğini vurguladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet son dönemde basınla sıklıkla eleştiri konusu yapılan çöp konusuyla ilgili sosyal medyada hesabından paylaşımda bulundu. Hürriyet paylaşımında Kocaeli’nin diğer ilçelerinden gelen çöp manzaralarına yer vererek şu ifadeleri kullandı; “Dünden beri diğer ilçelerden fotoğraflar geliyor. Bu çöp kutuların üzerinde İzmit Belediyesi yazmadığı için sevgili basınımız görmemiş olabilirler diye biz kolaylaştıralım istedik işlerini. Demek ki diğer ilçelerde de kiralık araçlarla çöp toplama sorunu olabilirmiş, diğer ilçelerde de araçlar arızalanabiliyor, personel izin alabilir ya da aksamalar olabiliyormuş. Ya da vatandaşın boş çöp kutusu yanına çöp atma alışkanlığı vs. tüm belediyelerde olan şeyler.

“NE KAZAR YAZILIP ÇİZİLECEK”

Ama daha da önemli farkımız; bizim ilçemizin resmi nüfusu 380 bin civarında olsa da İzmit’in şehir merkezi olması ve resmi kurumların burada oluşu nedeniyle günlük nüfusumuz 1 milyon. Yani 300 bin nüfus için planlanan kaynak ve araçlarla her gün 1 milyon insana hizmet ediyoruz. Resmi nüfusun neredeyse üç katı daha fazla. Diğer ilçelerin ise böyle bir durumu söz konusu değil. Bilmem anlatabildim mi? Şimdilik bu kadar yazalım ama bu yayınları sürekli yapacağım. Bakalım ne kadar yazılıp çizilecek? Bakalım ne kadar haber değeri olacak?”

Kaynak:Anıl Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.