GTO’da Yapay Zekâ ve Atık Yönetimi Konuşulacak

GTO’da Yapay Zekâ ve Atık Yönetimi Konuşulacak

Gebze Ticaret Odası (GTO) Ekim ayının ilk yarısında iki önemli toplantıya ev sahipliği yapacak… Gebze Ticaret Odası stratejik planı, kurumsal hedefleri, üye talepleri ve iktisadi ve sınai hayata ilişkin güncel konular doğrultusunda üyeler ile uzmanları bir araya getirdiği toplantı ve eğitim programlarına devam ediyor.

Bu doğrultuda 8 Ekim Salı günü saat 14:00’de GTO Meclis Salonu’nda RPA (Robotik Süreç Otomasyonu) ve Yapay Zeka İle Dijital Dönüşüm konulu toplantı yüz yüze gerçekleştirilecek.

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, odanın üyelerin dijital dönüşüm süreçlerine yerinde danışmanlık hizmetleri ile halihazırda ciddi katkı sunduğunu, RPA teknolojileri ve çözümlerinin sürece adaptasyonu kolaylaştırıcı etkisine dikkat çekerek; süreç otomasyonunun lojistikten gıdaya, otomotivden hızlı tüketime, sigortacılığa ve perakendeye kadar çok farklı sektörlerde karşılığı olan bir çözüm ve çalışma bütünlüğü olduğunu ve konu ile ilgili tüm üyeleri toplantıya katılmaya devam ettiklerini belirtti.

GTO, BİR İLKE DAHA İMZA ATIYOR!

Oda, 10 Ekim’de gerçekleştirilecek programla da Marmara Denizi’ndeki müsilajı yararlı deniz bakterileriyle temizleyen ekibin başındaki çok önemli ismi, İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Deniz ve İçsu Kaynakları Yönetimi Bölümü Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Gülşen Altuğ’u ve diğer uzmanları üyeleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Odanın yürüttüğü çevre koruma ve atık yönetimi bilinçlendirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek panelde Altuğ, OSB’lerde, fabrikalarda ve üretim sahalarında yer alan arıtma tesislerinin verimli kullanılmasının önemini ve bu konuda geliştirilen bakteri teknolojisini uzmanlarla birlikte Oda üyelerine aktaracak.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş üyeleri 10 Ekim 2024 Perşembe günü, saat 14:00’de GTO Meclis Salonu’nda yüz yüze gerçekleştirilecek “Kirleticilerin Gideriminde Bakteriyolojik Fırsatlar” konulu panele katılmaya davet etti

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.