İzmitliler dönere doyacak

İzmitliler dönere doyacak

İzmit’te lezzet tutkunlarını sevindirecek bir haber var! Bana Bi Döner, Hatay usulü et ve tavuk döner konusunda iddialı menüsüyle İzmit Kemalpaşa mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 29/1 Yürüyüş Yolu Denizbank yanı adresinde 29 Ekim Salı günü saat 12:00’da kapılarını İzmitlilere açacak.

Uzun yıllar Kocaeli’nin çeşitli bölgelerinde Bana Bi Döner ile Kocaeli halkına hizmet eden iş insanı Engin Palta, İzmit halkının damak tadına yakışır bir dönerci ile açılışa hazırlanıyor.

et-durum-2-1.jpg

İzmitliler Bana Bi Döner ile doyacak

Kısa sürede dönerseverlerin favori mekanlarından biri haline gelmeyi hedefleyen Bana Bi Döner, özenle seçilmiş malzemelerden hazırlanan döner çeşitleriyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakmayı amaçlıyor.

İzmit’in merkezi noktasında kapılarını açacak olan Bana Bi Döner, hem et hem de tavuk döner seçenekleri sunarak geniş bir kitleye hitap etmeyi planlıyor. Restoran, ferah ve modern bir tasarıma sahip olacak, bu da müşterilere hem lezzetli yemekler yeme hem de keyifli zaman geçirme imkanı sunacak.

sos-1.jpg

Döner ikramı yapılacak

Açılışa özel indirimler ve sürprizlerin de yer alacağı etkinlikte, Döner ikramı yapılacak. İzmitliler kaliteli ve uygun fiyatlı dönerin tadını çıkaracak. Bana Bi Döner’in öne çıkan özelliklerinden biri de hijyen standartlarına verdiği önem. Mutfakta hijyen kurallarına azami dikkat gösterilirken, müşteri memnuniyeti de en üst düzeyde tutulacak.et-ekmek-1.jpg

29 Ekim’de açılış var

29 Ekim’de saat 12:00’da kapılarını İzmit halkına açacak olan Bana Bi Döner'de açılışa özel döner ikramı olacak.

Bana Bi Döner’in sahibi Engin Palta İzmitlilere seslenerek "Açılışımıza tüm İzmit halkını bekliyoruz. İzmit’te döner keyfi, Bana Bi Döner ile bir başka olacak!"dedi.

tavuk-durum2-1.jpg

​​​​​​​

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.