Gençlik Merkezi’nde oryantasyon eğitimi

Gençlik Merkezi’nde oryantasyon eğitimi

Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanacak mezun grubu öğrenciler için oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Üniversite hayallerine kavuşmak isteyen Çayırovalı gençlere kapısını açan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde 120 Çayırovalı öğrenciyi üniversiteli yapan Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi, yeni döneme hazırlanıyor. Tıptan, mühendisliğe, diş hekimliğinden, hukuka, veterinerlikten, öğretmenliğe, birçok önemli üniversite bölümüne öğrencilerin yerleşmesine vesile olan Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde dersler başlamadan önce oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Bu eğitim-öğretim döneminde mezun grubu olarak üniversite sınavına Gençlik Merkezi’nde eğitim görecek öğrencilere oryantasyon eğitimi verilerek, üniversite sınavına hazırlık süreci hakkında bilgi verildi. Konu hakkında Çayırova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Mezun öğrencilerimizle sınav maratonuna hazırlık. Öğrencilerimizin üniversite sınav maratonunu en iyi şekilde geçirebilmeleri için kapsamlı bir oryantasyon toplantısı gerçekleştirdik. Gençler, hedeflerinize ulaşacağınız başarılı bir hazırlık dönemi geçirmenizi diliyoruz” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.