Gebze Trabzonlular Derneği'nden Piknik Şöleni

Gebze Trabzonlular Derneği'nden Piknik Şöleni

Gebze Trabzonlular Derneği, 6 Ekim 2024 Pazar günü düzenleyeceği piknik şöleni ile bölgedeki Trabzonlu hemşerilerini bir araya getiriyor.

Geleneksel hale gelen ve büyük bir katılımın beklendiği etkinlik, Kocaeli’nin doğal güzellikleri ile ünlü Hünkâr Çayırı’nda gerçekleşecek. Sabah saat 09:00’da başlayacak şenlik, akşam 19:00’a kadar devam edecek.


KARADENİZ’İN ENERJİSİNİ GEBZE’YE TAŞIYACAKLAR


Bu yılki etkinlik, zengin içeriği ve sürpriz dolu programıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Etkinliğin sunuculuğunu, Trabzon kültürünü en iyi yansıtan isimlerden biri olan Murat Kurt üstlenecek. Gün boyu sürecek olan etkinlikte birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Zeynep Birinci, güçlü sesi ve duygusal şarkılarıyla katılımcıları coşturacak. Bunun yanı sıra Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden Emre Köksal, Süleyman Kaya ve Gökhan Metin de sahne alarak, Karadeniz’in enerjisini Gebze’ye taşıyacaklar.
Etkinlikte sadece müzik değil, aynı zamanda Trabzon’un zenginlikleri de sergilenecek. Bölgenin geleneksel halk oyunlarını en iyi şekilde yansıtan folklor ekibi, sahne performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.


HEMŞERİLERİNİ DAVET ETTİ


Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Cemal Koçyiğit, "Gebze Trabzonlular Derneği olarak her yıl düzenlediğimiz geleneksel piknik şölenimizi bu yıl 6 Ekim 2024 Pazar günü Hünkar Çayırı’nda gerçekleştireceğiz. Karadeniz’in samimiyeti ve Trabzon’un sımsıcak kültürünü bir araya getirdiğimiz bu etkinliğimizde siz değerli hemşerilerimizle buluşmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyacağız.
Bu tür etkinlikler, bizleri bir araya getiren, geleneklerimizi yaşatan ve dayanışma ruhumuzu pekiştiren çok önemli buluşmalardır. Piknik şölenimizde hem Trabzonlu sanatçılarımızın eşsiz performanslarını dinleyip eğleneceğiz hem de folklor ekiplerimizin gösterileriyle kültürümüzü hep birlikte yaşayacağız. Bu şenlik, sadece bir piknikten öte, dostluk ve kardeşliğin pekiştiği bir buluşma olacak.
Tüm hemşerilerimizi ve ailelerini bu güzel günde bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum. Hep birlikte, doğa içinde keyifli bir gün geçirip, Karadeniz’in ruhunu Gebze’de yaşatacağız. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.” dedi.

Kaynak:Tuğçe Yakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.