Gebze Belediyesi uyuyor mu?

Gebze Belediyesi uyuyor mu?

2022 yılında tamamlanması gereken Tarihi Eskihisar Kalesi Çevre Düzenlemesi ve Rekreasyon projesini yerinde inceleyen Gergerlioğlu, Gebze Belediyesi’nin beceriksizliği yüzünden projenin 2 yıldır tamamlanamadığını belirterek,‘’ Bütün inşaat malzemeleri ortalıkta. Ortalık mezbelelik bir halde. Kimse bir hesap vermiyor. Gebze Belediyesi uyuyor mu?” dedi.

GEBZE BELEDİYESİ UYUYOR MU?

AK Parti iktidarının hiçbir işi düzgün yapamadığını söyleyen Gergerlioğlu, “Bir işe ellerini sürdüler mi o iş büyük bir beceriksizlikle hasıl oluyor. Gebze Eskihisar'da tarihi bir kale var. 1200 yıllara dayanan kalenin manzarası da gayet güzel, turistik bir yer. Başka yerde olsa burası muhteşem bir şekilde restore edilir fakat AK Parti iktidarının elindeki Gebze Belediyesi'nin restorasyonuyla iyice perişan duruma düşmüş. 2 yıl önce bitmesi gereken bir çalışma var burada fakat bitmemiş. Devam eden bir çalışma da yok. Bütün inşaat malzemeleri ortalıkta. Ortalık mezbelelik bir halde. Kimse bir hesap vermiyor. Gebze Belediyesi uyuyor mu?” şeklinde konuştu.

MÜTEAHHİT BELLİ Kİ ÇEKMİŞ GİTMİŞ

Eskihisar Kalesi’nin halinin kabul edilemez olduğunu belirten Gergerlioğlu, “Eskihisar Kalesi, Belediyeye çok güzel gelir kazandıracak bir yer fakat büyük bir beceriksizlik var. Burada ne dönüyor bilmiyoruz. Bu konuda açıklama yapması gereken Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’dür. 2 yıl önce bitmesi gerekiyordu. Başka bir ülkede olsa burası muhteşem bir yer haline gelir fakat belediye eliyle burası perişan edilmiş. Müteahhit belli ki çekmiş gitmiş iki senedir burada hiçbir şey yapılmıyor. Kocaeli il yönetimimizde buradayız ve bunun hesabını soruyoruz. Kocaeli halkının faydalanabileceği güzel bir alanı oluşturmayı becerememiş bir Gebze Belediyesi'ni de buradan kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.