Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Gaziler Günü, Karamürsel’de düzenlenen anlamlı etkinliklerle kutlandı. Resmi törenin ardından Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesine tahsis edilen yeni dernek yerinin açılışı gerçekleştirildi.

Gaziler Günü, Karamürsel’de düzenlenen anlamlı etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Karakaya, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.2-7.jpg

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya gazilerle sohbet ederek onların fedakarlıklarına vurgu yaptı. Başkan Vekili Kaya yaptığı açıklamada; “Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve vatanımızın bekası için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların bizlere bıraktığı mirası her zaman koruyacağız. Törenimizden sonra Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliğine Belediyemiz olarak tahsis ettiğimiz yeni dernek yerimizin açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

1-4.jpg

GAZİLER DERNEĞİNİN YENİ YERİ AÇILDI

Resmî törenin ardından Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesine tahsis edilen yeni dernek yerinin açılışı gerçekleştirildi.

Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesi Başkanı Yaşar Göközkut yapmış olduğu açılış konuşmasında; “Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Başkan Vekilimiz İlkay Kaya ve ekibine yapmış olduğu destekler için çok teşekkür ederim” dedi.

Gazilere yapılan bu destek, Karamürsel halkı tarafından büyük takdir topladı.4-1.jpg​​​​​​​

GAZİLERE ZİYARET

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Karamürsel’de düzenlenen resmi tören ve dernek binasının açılışının ardından Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya ve beraberindekiler Kıbrıs Gazisi Halil Yıldırım ve Necmettin Olca’yı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kıbrıs Gazileri ilçe protokolüyle sohbet ederek, Kıbrıs anılarından bahsetti.3-2.jpg​​​​​​​

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.