Gamerları sevindirecek  Müjde! 350 liralık savaş oyunu  ücretsiz oldu!

Gamerları sevindirecek Müjde! 350 liralık savaş oyunu ücretsiz oldu!

Her hafta bir kaç oyunu ücretsiz olarak veren Epic Games, yeni duyurusu ile yine pek çok oyun merkalasını sevindirdi. Epic Games 4-11 Temmuz 2024 tarihlerinde beğenilen ve şu anki değeri 350 TL olan savaş oyununu ücretsiz vereceğini açıkladı. Peki, Epic Games'in bu hafta vereceği savaş oyunun adı ne? Oyunun özellikleir neler? oyunu çalıştırmak için gereken minimum şartlar neler? işte detaylar....

Epic Games Store bilgisayar oyun meraklılarını sevindirmeye devam ediyor. Her hafta birkaç oyunu ücretsiz olarak dağıtan firma,bu kapsamda geçtiğimiz hafta Sunless Skies: Sovereign Edition’ı verdi. Bu hafta ise müthiş bir savaş oyununu oyun severlere ücretsiz olarak sunuyor.


Epic Games, 4-11 Temmuz tarihleri arasında oyunculara The Falconeer oyununu ücretsiz vereceğini açıkladı. Hava savaşları üzerine kurulu olan oyun, dev savaş uçaklarıyla birlikte okyanusta müthiş bir macere yaşamanıza imkan sağlıyor. The Falconeer, oyunculara hem ana hem de yan görevler sunuyor. Görevleri tamamlamak ise cephaneliğinizi ve uçuş becerilerinizi geliştirmek için yükseltme kilitleri sağlıyor. Ayrıca oyunda it dalaşı gibi temel hava savaşları bulunuyor.


Normalde 10,49 dolardan satılan oyun 11 Temmuz’a kadar Epic Games Store’dan ücret ödemeden alınabiecek. Oyun için minimum sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

İşletim Sistemi: Windows 10 32bit
İşlemci: Intel Core i3 or equivalent AMD
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 6770
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.