Epic Games Bu Hafta Bombayı Patlattı: Steam'de 500 TL Olan Oyun Ücretsiz!

Epic Games Bu Hafta Bombayı Patlattı: Steam'de 500 TL Olan Oyun Ücretsiz!

Epic Games Store, oyunculara yine müthiş bir sürpriz hazırladı. Bu hafta Steam'de 500 TL'ye satılan popüler oyun Epic Games Store'da bedava oluyor! İşte detaylar...

Bu hafta Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunulacak oyun, Steam fiyatı 495 TL olan F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. Steampunk temasını platform ögeleri ve metroidvania türüyle ustaca birleştiren bu oyunda, elinde dev mekanik yumruğu ve diğer silahlarıyla işgalci robot lejyonlarına karşı mücadele eden belalı bir tavşanın macerasına tanık olacağız.

Ne Zaman Ücretsiz Olacak?

Epic Games Store'un gelecek hafta ücretsiz sunacağı F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, 25 Temmuz Perşembe günü saat 18:00 itibariyle tüm kullanıcılar için erişilebilir olacak. Bu fırsatı kaçırmamak için takviminizi işaretlemeyi unutmayın!

Bu Haftanın Diğer Bedava Oyunlarını Kaçırmayın!

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch'u beklerken, Epic Games Store'da bu hafta ücretsiz olan diğer oyunları da almayı ihmal etmeyin. Toplam Steam değeri 760 TL'yi aşan korku oyunu Maid of Sker ve kendi arcade salonunuzu işlettiğiniz Arcade Paradise, 25 Temmuz saat 18:00'e kadar ücretsiz olarak sunulacak. Hala bu oyunları kütüphanenize eklemediyseniz, acele edin!

Oyun Dünyasında Büyük Fırsatlar!

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları, oyunseverler için büyük bir fırsat sunuyor. Hem yeni oyunları keşfetmek hem de koleksiyonunuzu genişletmek için bu fırsatları kaçırmayın. Her hafta yeni bedava oyunlar ve fırsatlarla dolu Epic Games Store'u takip etmeye devam edin.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.