Emekliler Sendikası'ndan  Kaymakam Kara'ya Ziyaret!

Emekliler Sendikası'ndan Kaymakam Kara'ya Ziyaret!

Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Gül Çiftçi Binici imzasıyla CHP Kocaeli teşkilatına iletilen yazıda şu ifadeler yer aldı:


"Tayfun Balıkçı ile ilgili genel merkezimize iletilmiş olan dosya, Merkez Yönetim Kurulu'nun 3 Temmuz 2024 tarihli toplantısında görüşülmüştür. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, söz konusu parti üyesinin partimiz aleyhine çalışmaları nedeniyle, tüzüğümüzün 63/5 ve 68/1-e maddeleri uyarınca 'KESİN ÇIKARMA CEZASI' istemiyle İl Disiplin Kuruluna sevk edilmesine, Merkez Yönetim Kurulu'nun 3 Temmuz 2024 tarihli toplantısında oybirliği ile karar verilmiştir. Merkez Yönetim Kurulu kararı uyarınca gerekli disiplin soruşturmasının yapılmasını önemle arz ederiz."

YAKUP TÖRK'E UZAKLAŞTIRMA CEZASI

Dilovası Belediye Başkan Adayı Yakup Törk de benzer sebeplerle ceza aldı. CHP Merkez Yönetim Kurulu, Törk'ün bir yıl süreyle partiden uzaklaştırılmasına karar verdi. Törk'ün, seçim bölgesi olan Dilovası yerine aday gösterilmeyi beklediği Darıca'da parti aleyhine çalıştığı gerekçesiyle bu kararın alındığı belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.