DEVA: Bahçeli ihanet etti!

DEVA: Bahçeli ihanet etti!

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Katı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Harekât mensubu vatandaşlara ihanet ettiğini açıkladı.

Açıklama şöyle:

‘’MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli, Milliyetçi Harekât mensubu vatandaşlarımıza ihanet etmiş, "Umut Hakkı" ile bebek katili Öcalan’ın tecritinin kaldırılmasını önermiş, konuşması için meclise davet etmiş. Yıllardır süren mücadeleyi, dökülen şehit kanlarını hiçe sayıp, bu vatanın bekası için canlarını feda etmiş vatan evlatlarına ihanet etmiştir.

Umut Hakkı’nı önerge olarak meclise sunabilir tabi, ancak; evlatlarını kaybeden analarımıza, şanlı bayrağımıza evladının naaşını sarıp vatan sağolsun diyen babalarımıza, babalarını kaybetmiş çocuklarımıza, eşlerini kaybetmiş gözü gönlü yaşlı kardeşlerimize önce "Umut Hakkını" izah edip, onaylarını alıp ondan sonra önerge verebilir!!

Bir kez daha tekrarlamak istiyorum Deva Partisi olarak, ilk günden beri söylemleri bir, Milliyetçiliği bir, birleştirici barışçıl dili bir tam demokrat Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan'ın izinde devletimizin bekasını el birliği ile kaldırıp tam demokrasi çizgisi ile birleşelim.

Sıkışıp kalan 2 partiye muhtaç değilsiniz... Yeni bir yol, DEVA yolu var!!’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.