CHP İL BAŞKANI SARI’DAN AKP İL BAŞKANI TALUS’A YANIT:    Hırsın İnsanı nereye  getireceğini gördük!

CHP İL BAŞKANI SARI’DAN AKP İL BAŞKANI TALUS’A YANIT: Hırsın İnsanı nereye getireceğini gördük!

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un açıklamasına yanıt vererek, ‘’ Hırsın bir insanı nereye getireceğini de görmüş olduk’’dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un açıklamasına karşı bir basın açıklaması yayımladı.

Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Şahin Talus'un açıklamasını okurken hırsın bir insanı nereye getireceğini de görmüş olduk. Antibiyotiklerin etkisinde konuşmama tavsiyesinde bulunmuş. Doktor kimliği olan birinin antibiyotik kullanan bir hasta için kullandığı bu sözleri okuyan meslektaşları eminim bizden daha çok tepki göstermiştir.

KENT SİYASETİNE DÖNMELİLER!

Artık 31 Mart'ta aldıkları ağır hezimeti atlatmalıdır. Her fırsatta Büyükşehir Belediye Başkanlarımız üzerinden siyaset yapmayı bırakmalı ve kent siyasetine dönmelidir.Bugün ilimizde büyükşehirin 1 saatlik yol üstü otoparkı yüzde 300 zamla 39 TL olmuşken CHP'li Belediye Başkanlarımız 4 çeşit yemeği 40 TL'ye veriyor. Geçen bunca yılda anladık ki takdir etmeyeceksiniz bari gölge etmeyin.

Sayın Talus şov yapmakla ilgili olarak partililerimizi hedef göstermiş. Bu açıklamayı gayet talihsiz buluyorum. Konu şov yapmaya geldiğinde Fatma Başkanımızın önünde takla atan AKP'li meclis üyesini Kocaeli değil tüm memleket tanınmaktadır.

KANDIRALILARIN YARDIMINA KOŞACAĞIZ!

Kandıra'da halk "Çöp Tesisi" istemiyoruz diyor Şahin Bey protesto hakkı verdik şeklinde yanıt vermiş. Karşımızdaki zihniyet halkın protesto yapma hakkını bir lütuf gibi görüyor. Halk protesto yapıyor ve yapmaya devam edecek. Buna müdahale ettiğiniz noktada da biz de Kandıralı'ların yardımına koşacağız.

Halkın sesine kulak vermek zorundasınız. Temiz su kaynaklarının dibine, tarım alanlarının ortasına çöp tesisi yapamayacaksınız. Bugün il başkanı olduğunuz partinize mensup, hatta geçmişte görev almış insanlara bile kulak tıkatan güç kimdir Şahin Başkan?’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.