Büyükakın: “Hep birlikte geleceğin Türkiye’sini inşa ediyoruz”

Büyükakın: “Hep birlikte geleceğin Türkiye’sini inşa ediyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajda öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar diledi. Başkan Büyükakın, ’’Bu yıl da hep birlikte bilgiyle donanarak büyüyecek, geleceğin Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Büyükakın, yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, aynı zamanda yeni bir başlangıcın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek mesajına şöyle devam etti; ”Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz; unutmayın ki, bilgi insanı meyve veren bir ağaç haline getirir. Öğrendiğiniz her bilgi, okulda edindiğiniz her kazanım, sizleri hayal ettiği mesleklerden birine kavuşturacaktır.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitimde kaliteyi artırmak ve sizlere daha iyi koşullar sağlamak için her daim yanınızdayız. Eğitim, bir milleti özgür, bağımsız, şanlı ve yüksek bir toplum olarak yaşatır anlayışla, okullarımızın fiziki koşullarını iyileştirmeye, teknolojik altyapısını güçlendirmeye devam ediyoruz. Bilgievlerimiz, gençlik merkezlerimiz, akademi lise ve üniversite programlarımız, E-Gençlik uygulamamız, spor okullarımız gibi birçok hizmetimizle ilkokuldan üniversiteye kadar sizlere destek olmaya devam edeceğiz.

Değerli veliler, çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, iyi bir eğitimdir. Bu yolda sizlerin emeği, fedakarlığı paha biçilmezdir. Çocuklarınızın bu uzun soluklu yolculuğunda onlara en büyük desteği verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrenciler, sizlere şu önemli sözü hatırlatmak isterim; ‘Başarı, sabırla beklemeyi bilenlerin zaferidir.’ Zorluklarla karşılaşsanız bile, inanç ve azimle yolunuza devam edin. Asla pes etmeyin. Her adımınızda yanınızda olacağız, sizlerin başarısı bizim en büyük mutluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılınızın sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu olmasını diler, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ederim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.