BAŞKAN HÜRRİYET: Başarı istiyorsak hedefi yüksek tutmalıyız

BAŞKAN HÜRRİYET: Başarı istiyorsak hedefi yüksek tutmalıyız

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kandıra İlçe Örgütünün olağanüstü kongresinde yaptığı konuşmada hedefi yüksek tutmaları gerektiğinin altını çizerek, “13-0 hedefi yüksek tutmak gerekiyor eğer yerelde ciddi bir başarı istiyorsak bunu yapmalıyız” dedi.

CHP Kandıra İlçe Örgütünün olağanüstü kongresi Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Hürriyet, yapılacak kongrede adaylar Mustafa Türk ve Gürcan Yalçıntuğ’a başarılar diledi.

“KANDIRA VE İZMİT KARDEŞTİR”

Gerçekleştirilen kongrede konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “İki tane değerli genç arkadaşımız büyük bir cesaretle Kandıra’da iddia koyuyorlar Kandıra adına bu çok kıymetli. İki kişinin "Ben bu ilçeyi yönetmeye talibim" demesi Kandıra adına gerçekten umut verici bir şey. İnanıyoruz ki İzmit ve kandıra kardeşliği aslında büyüktür birçok Kandıralı yurttaşımız, hemşerimiz İzmit’in birçok bölgesinde yaşıyor, o yüzden de kendimizi bu anlamda yabancı hissetmiyoruz. Kandıra’nın başarısı biz İzmit için de çok çok önemli bu anlamda bize düşen ne varsa elimizden geleni yaparız.

“PARTİMİZİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Geçtiğimiz dönem zorlu bir dönem yaşadık. 5 yıl boyunca mecliste çoğunluğumuzun olmaması tabi ki zordu ama bir yandan da bizi fazlasıyla eğitti. Şimdi ikinci dönemimiz de daha güçlü bir yönetimle daha güçlü bir meclis grubuyla ilçe başkanlığımızla ve bütün ekibimizle var gücümüzle partimizin başarısını arttırmak için çalışıyoruz.

“İKTİDARA GİDEN YOLU AÇACAĞIZ”

Bu dönemde de bütün ekibimizle birlikte Kandıra’mızın ihtiyacı olduğunda her zaman yanınızdayız, elimizden ne geliyorsa, imkanlarımız neye yetiyorsa bizler destek vereceğiz. İnanıyorum ki hep birlikte bu emeklerimizin sonunda önce genel seçimlerde daha sonra genel iktidara giden yolu açacağız.

“ İZMİT’E ÇOK İNANMIŞTIK”

Gerçekten inanarak söylüyorum ki inanırsak yerelde birinci parti olduğumuz gibi genelde de mutlaka ama mutlaka iktidarı kazanabiliriz. 2019’da bu şartlar yokken biz İzmit’e çok inanmıştık ve söz vermiştik. Kente eninde sonunda sosyal demokrat bayrağı bu kente dikeceğiz demiştik. Sözümüzü tutuk ve İzmit’i kazandık. Şartlar o dönemde daha da zordu.

“3’Ü 13 YAPACAĞIZ”

Sonrasında eksikliklerimizi görerek 2023 seçimlerin de yine söz verdik dedik ki mutlaka ama mutlaka meclis çoğunluğu ile birlikte kazanacağız ve yanımıza başka sosyal demokrat belediyeleri de katacağız. 1’i 3 yaptık ve şimdi inanıyoruz ki genel iktidarı aldıktan sonra 1’i 3 yaptığımız gibi 3’ü de 13 yapacağız. Ben buna yürekten inanarak söylüyorum ve lütfen sizde inanın eğer doğru çalışırsak bu konu da azimle kararlılıkla inanarak çalışırsak başaramayacağımız hiç bir şey yok.

“HEDEFİMİZ 13-0 YAPMAK”

Çalışmaların tamamı seçmene doğru anlatmak doğru iletişim kurmak hatta iç içe her zaman iç içe olmak lazım ve bazen 5-6 belediye hedefi koyanlar oluyor kesinlikle 13-0 hedefi koymak gerekiyor. 13-0 hedefi yüksek tutmak gerekiyor eğer yerelde ciddi bir başarı istiyorsak bunu yapmalıyız. Önümüze bakarak ilerleyecek olursak ilk olarak önümüzde genel seçim var.

“GENEL BAŞKANIMIZ İZMİT’TE OLACAK”

Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, ekibi ile birlikte Türkiye’nin dört bir köşesinde çalışıyor. 13 Eylül Cuma günü davetimiz üzerine sağ olsun Genel Başkanımız bizi kırmadı ve ayın 13’ünde davetimiz üzerine Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, İzmit’te olacak.

PAŞA KENT LOKANTASINA RESMİ AÇILIŞ

İzmit Belediyesinin birkaç tane etkinliği olacak. Mehmet Ali Paşa ve birçok Kandıralı hemşerimizin de yaşadığı Bekirpaşa bölgesinde 2.Kent lokantamızı hizmete açtık. 13 Eylül gününde açılışı Genel Başkanımız Özgür Özel’in teşrifiyle gerçekleştireceğiz.

“HASAN BİTMEZ PARKI AÇILACAK”

Kürsüde konuşma yaparken vefat eden Saadet Partisi Kocaeli vekili Milletvekilimiz Hasan Bitmez ’in adını yaşatacağımız parkın açılışına katılmayı çok isteyen Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ile 13 Eylül’ de parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz.

ARAÇ FİLOSU TANITILACAK

Geçtiğimiz dönem meclis çoğunluğumuz olmasa da büyük bir mücadeleyle en büyük rant ve rüşvet kalemlerini içeren araç kiralama saltanatını ve israfını bitirdiğimiz bütün hizmet araçlarımızı, iş makinalarımızı ve kamyonlarımızı 220 tane aracı satın aldığımız ve artık hiçbir kiralama hizmeti yapmadığımız, tamamen tasarrufla ve halkın malını koruyarak parasını koruyarak yetim hakkı gözeterek hayata geçirdiğimiz kocaman bir filo kurduk. Bütün araçlarımızı satın almıştık ama tanıtımını seçim öncesi yapamamıştık. 13 Eylül Cuma günü Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’inde katılımıyla bu araçlarımızın da tanıtımını gerçekleştireceğiz.

“HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ PROJELERİ TANITACAĞIZ”

Mesele sadece araba tanıtmak değil, mesele Kocaeli’de yıllardır nasıl bir rantı yönettikleri, nasıl bir israf politikası yürüttüklerini, nasıl milletin parasını sağ sola dağıttıklarını, topluma değil de nasıl kişilere kazandırdıklarını göstermeye çalışıyoruz. Somut yaptıklarımızla işte bu araç tanıtımının aslında nedeni de bunun içindir. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in katılımıyla açmayı arzu ediyoruz, sizleri ve tüm hemşerilerimizi bu açılışlarda görmeyi çok isterim.

“KANDIRA’DA BAŞARIYA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ”

Düzenlenen kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, kazananı kaybedeni olmayan barışçıl bir yarış olarak bu kongrelerin gerçekleşmesini ve kim olursa olsun bayrağı devralan diğer arkadaşımızın da onun koluna gireceğini ve kandıra da eninde sonun da başarıya ulaşmayı hedefliyoruz. Çalışmalara hep birlikte imza atacaklarına inanıyorum her iki arkadaşımıza da bütün yöneticilere de başarılar diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.