Ambulansın altında kalmıştı! Kaza görüntüleri ortaya çıktı!

Ambulansın altında kalmıştı! Kaza görüntüleri ortaya çıktı!

İzmit İlçesinde geçtiğimiz cuma günü meydana gelen trafik kazasında, bir hasta nakil ambulansı yoldan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Sevim Karayel’e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ambulansın altında kalan 4 çocuk annesi Karayel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Fec kaza, 22 Aralık Cuma günü İzmit Merkez’de meydana geldi. İddialara ve edinilen bilgilere göre İzmit İlçesi Orhaniye Köyü’nde ikamet eden ve 4 çocuk annesi 68 yaşındaki Sevim Kareyel, yoldan karşıya geçmek istedi. Bu esnada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait hasta nakil ambulansı dönüş yaparken Karayel’e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere düşen Sevim Karayel ambulansın altında kalarak ezildi.

KURTARILAMADI

Ağır yaralı halde yerde hareketsiz bir şekilde kalan 68 yaşındaki Sevim Karayel, altında ezildiği ambulans ile bölgede bulunan bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 4 çocuk annesi Sevim Karayel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan kaza bölgede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Güvenlik kamerası görüntüsünde ambulansın Sevim Karayel’e çarptığı esnada yere düştüğü, yerde kalan kadının üzerinden ambulansın sol arka tekerinin geçtiği ve 4 çocuk annesi Sevim Karayel’in ağır yaralanarak yerde hareketsiz halde kaldığı kaydedildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

koc-ambulans.jpeg

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.