41 Burda AVM çalışanları isyanda

41 Burda AVM çalışanları isyanda

24 Haziran 2024 tarihinden itibaren 41 Burda AVM kapalı ve açık otopark alanları, 0-3 saat arasında vatandaşlara ücretsiz olarak sunulacak. 3 saati aşan kullanımlarda ise kapalı otopark ve batı açık otopark alanları ücretli olarak tarifelendirilecek. Yarın başlayacak uygulama öncesi, AVM yönetiminin, AVM'de çalışan ve aracıyla işe gelip giden çalışanlardan da aylık bin 500 TL talep ettiği iddiası, çalışanları adeta isyan ettirdi.

Tüm vatandaşlara konforlu bir alışveriş deneyimi, sorunsuz park yeri tahsisi ve ulaşım kolaylığı sağlamayı hedeflediklerini açıklayan AVM yönetiminin. uygulamanın hemen öncesinde, AVM'de çalışan ve işlerine araçları ile gidip gelen çalışanlardan da aylık 1500 TL otopark ücreti talep ettiği ileri sürüldü.Konu ile ilgili olarak gazetemize ulaşan çalışanlar, bu duruma oldukça büyük tepki gösterdi. AVM çalışanları, " AVMde yaklaşık 1200 kişi çalışıyor. bir çoğu asgari ücret veya biraz üstünde aylık alıyor. AVM'in kendi bünyesinde bulunan iş yerlerindeki çalışanlardan para talep etmesi hiç etik değil. Kaba taslak bir hesap yapıldığında, AVM yönetimi sadece personel araçlarından aylık bir buçuk milyonun üzerinde para almayı hedefliyor" diyerek sitemde bulundu.

41 Burda AVM'nin yarından itibarn Açık ve Kapalı otopark kullanım detayları ise şu şekilde;

Doğu Açık (Shopla) Otopark

24 Haziran 2024 tarihine kadar açık otoparkımız ücretsiz kullanılmaya devam edilecektir.

24 Haziran 2024 tarihi itibariyle ise 0-3 saat aralığı kullanım ücretsiz olmaya devam edecek, 3 saat üzeri kullanımlar için shopla üyelik şartı aranacak ve shopla üyeleri %100 indirim ile otopark hizmetimizden ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Kapalı Otopark

24 Haziran 2024 tarihine kadar kapalı otopark ve Batı giriş açık otopark alanlarımız ücretsiz olacaktır. 24 Haziran 2024 tarihi itibariyle ise 0-3 saat kullanımlar ücretsiz; 3 saat üzeri kullanımlar ise tarifeli olarak ücretlendirilecektir."

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum