22-26 Nisan 2024 Haftasında Halka Arz Var mı? İşte Detaylı Takvim!

22-26 Nisan 2024 Haftasında Halka Arz Var mı? İşte Detaylı Takvim!

Borsa İstanbul'da geçen hafta Ramazan Bayramı sonrası hareketlilik yaşandı ve hafta yükselişle kapanış yaptı. Yatırımcıların merakla beklediği 22-26 Nisan haftasında halka arz olup olmayacağı konusu ise gündemdeki yerini koruyor. İşte, 22-26 Nisan haftasına ait halka arz takvimi ve beklenen gelişmeler!

Borsa İstanbul, dalgalı bir seyir izlediği haftayı yükselişle tamamladı. Bu hafta yatırımcılar, yeni halka arzlar olup olmadığını sorgulamaya başladılar. Özellikle 17-19 Nisan tarihleri arasında Rönesans GYO için talep toplama işlemi gerçekleştirilmişti. Peki, bu hafta halka arz takviminde neler var?

22-26 Nisan 2024 Halka Arz Olacak mı?
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18 Nisan 2024 tarihinde yayımladığı bülten, bu hafta için halka arz onayı içermiyor. Yani, 22-26 Nisan tarihleri arasında yeni bir halka arz gerçekleşmeyecek. Bu durum, yatırımcıların halka arz planlarını ileri bir tarihe ertelemelerine neden olabilir.

Geçtiğimiz Hafta Halka Arz Edilen Rönesans GYO
Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçen hafta halka arz edildi ve 22 ya da 23 Nisan tarihlerinde halka arz sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Şirketin, 24 ya da 25 Nisan tarihlerinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması öngörülüyor.

Yatırım Notu
Bu içerikte yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.