Yıldıztekin: Adalet ve liyakat!

Yıldıztekin: Adalet ve liyakat!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, adalet ve liyakat vurgusu yaptı. Kendisine güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğini ifade eden Yıldıztekin, göreve geldiğinde şeffaf yönetim anlayışından ödün vermeyeceklerini ifade etti.

Projeleri ve siyasete bakış açısı ile sahada büyük bir karşılık gören, gittiği her ilçede, katıldığı her programda Kocaelililer’in teveccüh gösterdiği İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, tüm insanlığın ortak bileşeni olacağının altını çizdi.

“KOCAELİ’Yİ AVRUPA ŞEHRİ YAPACAĞIM”
Gencay Yıldıztekin açıklamasında, “Şeffaf olacağım ve israfı önleyeceğim. Emanete ihanet yapmayacağım, yaptırmayacağım. Milletimize, Kocaeli’yi ‘Avrupa Şehri’ yapacağımın sözünü veriyorum. Bizim felsefemize göre siyaset, kavga işi değildir. Biz hayırda yarışıyoruz. Tüm insanlığın ortak bileşeni olacağım. Irkçılık, mezhepçilik, bölgecilik ve partizancılık yapmayacağım, yaptırmayacağım. Şehit kanıyla sulanmış bu topraklara liyakat ve adalet gelinceye kadar mücadele edeceğim. Belediyenin kapıları liyakatlı tüm çocuklarımıza sonuna kadar açılacak. Eğer bir vatandaşımız derdiyle evine gidiyorsa, o makam da bana haram olur inşallah” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.