Süper Lig Ne Zaman Bitiyor? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Kalan Maçları ve Şampiyonluk Yarışı!

Süper Lig Ne Zaman Bitiyor? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Kalan Maçları ve Şampiyonluk Yarışı!

Süper Lig'de heyecan dorukta! Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunun bitmesine sadece üç hafta kaldı. Şampiyonluk mücadelesini zirvede sürdüren Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kalan maçları futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İşte, sezonun sona erme tarihi ve dev maçların fikstürü.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon 20 takımın kıyasıya mücadelesi, 26 Mayıs Pazar günü oynanacak 38. hafta maçlarıyla sona erecek. Ligde 35. hafta maçları tamamlandı ve kalan üç haftada hem şampiyonluk yarışı hem de düşme hattı için kritik karşılaşmalar oynanacak.

Galatasaray, 35. hafta sonunda 96 puanla liderliğini sürdürüyor ve kalan maçlarında Karagümrük, Fenerbahçe ve Konyaspor ile karşılaşacak. Özellikle 19 Mayıs'ta oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, şampiyonluk yarışında belirleyici olabilir.

Fenerbahçe ise, Konyaspor, Kayserispor, Galatasaray ve İstanbulspor ile oynayacağı maçlarda puan kaybı yaşamamaya çalışacak. Sarı-lacivertliler, Galatasaray ile olan derbi maçını kazanarak şampiyonluk umutlarını son haftalara taşımak istiyor.

Bu sezon Süper Lig'e veda eden ilk takım İstanbulspor olurken, Pendikspor, Hatayspor, Gaziantep FK, Konyaspor ve Karagümrük düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Süper Lig'de bu sezon düşecek olan dört takım ve gelecek sezona dair beklentiler, futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı ise Ağustos ayında başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.