Polisten kaçarken kaza yaptı: 2 ölü

Polisten kaçarken kaza yaptı: 2 ölü

Gölcük'te polisten kaçan motosiklet sürücüsünün yaptığı kaza, bir kişinin hayatını kaybetmesine, bir kişinin de ağır yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; üzücü olay akşam saat 22:30 sularında Gölcük İlçesi Karaköprü mevkiinde meydana geldi. Uygulama yapan polis ekiplerinin yapmı olduğu “Dur” ihtarına uymayan Yusuf Çelik(20), plakası olmadığı öğrenilen motosikleti ile kaçmaya başladı. Polis ekipleri ise motosikleti takip etmeye başladı. Yaşanan Kovalamaca esnasında Yusuf Çelik motosikletinin kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti vr 41 ASV 415 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucunda Yusuf Çelik olay yerinde hayatını kaybederken, arkasında yolcu olarak bulunan 20 yaşındaki İsa Çınar ise ağır yaralandı.

KAMERAYA YANSIDI

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaşanan olay, çevredeki vatandaşlar ve polisler arasında zaman zaman gerginliğe yol açtı. Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, polis ekiplerinin motosikleti takip ettiği, motosikletin ani bir hareketle karşı şeride geçerek kaza yaptığı görüldü. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Emniyet yetkilileri, kazanın tüm detaylarını araştırıyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.