GİRİŞİMCİ İŞ ADAMLARI VAKFI SEMİNER DÜZENLEDİ: Girişimcilik cesaret ve yenilik ister

GİRİŞİMCİ İŞ ADAMLARI VAKFI SEMİNER DÜZENLEDİ: Girişimcilik cesaret ve yenilik ister

Girişimci İş adamları Vakfı Gebze Şubesi tarafından düzenlenen üyelerine yönelik Girişimcileri Buluşmaları kapsamında 'Ekip Kurma, Yönetme ve Liderlik' konularıyla ilgili olarak seminer gerçekleştirildi.

Girişimci İş adamları Vakfı Gebze Şubesi üyelerine yönelik Girişimcileri Buluşmalarına devam ediyor. Girişimcilik Buluşmaları kapsamında bu akşam 'Ekip Kurma, Yönetme ve Liderlik' konularıyla ilgili olarak seminer gerçekleştirildi. Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleşen seminerin moderatörlüğünü Birkant Çelik yaparken konuşmacı olarak ise Bilişim Vadisi Girişimci Danışmanı Serhat Duyar ve Fanangels Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş oldu. Seminere Girişimci İşadamları Vakfı Gebze Şubesi Başkanı Tanju Bilgin, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Abdulkadir Anık ve çok sayıda Girişimci İşadamları Vakfı Gebze Şubesi üyesi katıldı.

"CESARET VE YENİLİK GEREKTİRİYOR"

Seminer öncesi bir konuşma yapan Girişimci İşadamları Vakfı Gebze Şubesi Başkanı Tanju Bilgin, "Bugün burada girişimcilik ruhunu daha da güçlendirmek, tecrübeleri paylaşmak ve yeni fikirlerin tohumlarını atmak için bir aradayız. Girişimcilik cesaret ve yenilik gerektiren bir yolculuk. Bu yolculukta karşılaştığımız zorluklara ve başarıya ulaşmanın yolu ise tecrübe ve bilgi alışverişinden geçiyor. İşte bu yüzden girişimci buluşmaları programımızda alanında uzman isimleri ağırlayarak onların deneyimlerini sizlerle paylaşmalarını sağlıyoruz. Bugün bu programda iki değerli konuğumuzu misafir ediyoruz.

"BÜYÜK BİR FIRSATTIR"

Bugün burada ayrıca aylık olarak düzenlemiş olduğu tarihi buluşmalar programımızda ticaretin ahlaki değerlerini baz alıyor, bu değerleri iş dünyamıza daha fazla entegre gayretinde oluyoruz. Hepimizin bildiği gibi bu tür buluşmalar network oluşturmak için büyük bir fırsattır. Bu sebeple programlarımızın sonrasında birbirimizle tanışıp iş birliği için temelleri atabiliriz. Yenilikçi fikirlerin ve değerli tecrübeleri paylaştırma etkinlikte sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Girişimci buluşmalar programımızda bizleri misafir eden Gebze Ticaret Başkanımız sayın Abdurrahman Aslantaş ve onun nezdinde tüm Gebze Ticaret Odası'na ayrıca çok teşekkür ediyorum" dedi.

SORULARINA CEVAP VERDİLER

Girişimci İşadamları Vakfı Gebze Şubesi Başkanı Tanju Bilgin'in konuşmasının ardından Bilişim Vadisi Girişimci Danışmanı Serhat Duyar ve Fanangels Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş 'Ekip Kurma, Yönetme ve Liderlik' konularıyla ilgili olarak önemli bilgiler paylaştılar. Seminerin ardından seminerine katılan davetlililer Bilişim Vadisi Girişimci Danışmanı Serhat Duyar ve Fanangels Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş'a merak ettikleri konularla ilgili olarak sorular sordular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.