Gebze Belediyesi 36  milyon TL harcamış!

Gebze Belediyesi 36 milyon TL harcamış!

Gebze Belediyesi 2023 yılı analitik bütçesi kesin hesabı ile ilgili olarak söz alan CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Engin Sözbir, "Bütçeye bakınca temsil faaliyetlerinde 36 milyon TL'lik bir para harcanmış. Belediyeyi tasarrufa davet ediyorum " olduğunu ifade etti.

Gebze Belediyesi Mayıs Ayı Olağan meclis toplantısının 2. oturumu, kent meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Selamet Güner başkanlık etti. Açılış-yoklama ile başlayan mecliste 2 Mayıs bileşime ait karar özetlerinin okunup oylanmasıyla devam edildi. Meclis toplantısının birinci gündem maddesi olan 2023 yılı analitik bütçesi kesin hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ile ilgili olarak AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Önal söz alarak kesin bütçe ile ilgili olarak bilgi verdi.

BELEDİYEYİ TASARRUFA DAVET ETTİ

CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Engin Sözbir bütçe ile ilgili söz alarak, "2023 yılı bütçemizdeki sorunlu toplanan gelirle harcanan arasında 203 milyon TL fark var. Temsil faaliyetlerinde 36 milyon TL'lik bir para harcanmış. Bu kadar parayı temsil için harcarken basın-yayın ve halkla ilişkiler için 23 milyon kültür-sosyal için 11 milyon TL harcamışız. Belediyeyi tasarrufa davet ediyorum. Belediyemizin bu kadar arazileri varsa buralara kültür turizmi için kullanılabilir" dedi. Meclisin birinci gündem maddesi oyçokluğuyla kabul edildi.

Gebze Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı 4 Haziran Salı günü saat 15’te toplanacak.

meclis.jpg

chp.jpg

iyi.jpg

engin-sozbir.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.