Anneler için teknik gezi düzenlendi

Anneler için teknik gezi düzenlendi

 İSU Genel Müdürlüğü,  her yıl farklı bir etkinlikle kutladığı,”22 Mart Dünya Su Günü” nü 2018 yılında, Kocaeli Büyükşehir...

 

İSU Genel Müdürlüğü,  her yıl farklı bir etkinlikle kutladığı,”22 Mart Dünya Su Günü” nü 2018 yılında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  ile “Kocaeli Anne Şehir”  platformu anneleri için ortaklaşa düzenlediği ‘’Teknik Gezi’’ ile kutladı. Kandıra ve Gebze’den Teknik Gezi’ye katılan annelere; İSU’nun şehre hayat veren yatırımları hakkında bilgi verildi.

 İSU Genel Müdürlüğünün, yüzde yüz öz kaynaklarıyla yapmış olduğu Kocaeli için asrın projesi denilebilecek bir proje olan, Kandıra Namazgah Barajı ve yine Kocaeli için hayati önem taşıyan  HES’leri gezen Kocaeli Anneleri , yapılan yatırımları hayranlıkla izledi. Katılımcılar, İSU Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan sunumlarla, hayata geçirilen projelerin çalışma aşamaları hakkında  bilgilendirildi.  Programın devamında , ‘’Kandıra Atık Su Arıtma Tesisi’ni gezen  Kocaeli anneleri , atık suların hangi işlemlerden geçirildiğini ve doğal ortama nasıl deşarj edildiğini yerinde inceleme fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.